bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

𝗨𝗦𝗥 𝗰𝘂 𝗿𝗲𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮, 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗿𝗮𝗸𝗲𝘁̦𝗶𝗶

𝗨𝗦𝗥 𝗰𝘂 𝗿𝗲𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮, 𝘀𝗶𝘀𝘁𝗲𝗺𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗿𝗮𝗸𝗲𝘁̦𝗶𝗶

USR a vrut reforma sistemului pentru eliminarea furtului. Iar sistemul a reacționat: căutau asasini ca să-și protejeze afacerile și să rămâna cuplați la banul public.

Asta arată stenogramele din dosarul Drulă vs Rădoi de la Metrorex. Așa arată corupția de la Metroul din București, susținută politic.

Cu asta se confruntă oricine vrea să facă reformă reală în România.
“Hai pe ei”… „Cât dreaq costă niște racheți d-ăia ucraineni?”… „Hai naiba să punem preț pe capetele lor”… „5.000 de angajați, dacă donează fiecare 1.000 lei… facem vreun milion de euro. Și luăm ceva de calitate”… „Punem preț pe 2 capete… Drulă și directorul… și-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace”… „Păi altfel nu se mai poate. Ajungem la disperare”… „Dă-i în morții lor…”

Pe 24 martie 2021, cu două zile înaintea grevei generale, același salariat postează pe grupul WhatsApp următorul mesaj: „Dacă și dă afară și taie și din bani… trebuie să îi omorâm… la propriu”

Sindicatul lui Rădoi, fost senator PSD, a vrut să angajeze criminali plătiți ca să îl lichideze pe Cătălin Drulă, pe atunci ministru al Transporturilor și pe directorul Metrorex. Doar pentru că Drulă nu îi mai lăsa să fure.
Au pregătit și o grevă, chipurile “spontană”, ca să-i întoarcă pe bucureșteni împotriva lui Cătălin Drulă.

Și toate astea pe mână cu politicul: Rădoi a înscris angajații Metrorex în partidul lui Robert Negoiță, primarul sectorului 3 și i-au dat lui Piedone, primarul sectorului 5 jumătate din spațiile comerciale, în schimbul menținerii dughenelor care făceau bani pentru Rădoi și clica lui.

Acesta este sistemul corupt pe care USR luptă să-l elimine. De aceea am fost scoși de la guvernare, de aceea, peste tot unde avem primari, forțele corupte se aliază împotriva noastră și, de aceea, ei ar vrea să dispărem din viața politică.

Nu le merge!

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galați