bogdan rodeanu
Toate știrile

𝗕𝘂𝗴𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶, 𝗽𝗲 𝗳𝗮𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿!

𝗕𝘂𝗴𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗶, 𝗽𝗲 𝗳𝗮𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿!
Bugetul pentru anul viitor trebuia să fie unul al României și al românilor, dar PNL și PSD au hotărât să fie al specialilor și l-au făcut bazându-se pe creșteri de taxe și pe împrumuturi la dobânzi din ce în ce mai mari.
Totul pentru speciali, totul pentru a păcăli electoratul – cu prețul unui deficit uriaș.
Nu e un buget cu venituri și cheltuieli. E un buget de împrumuturi pentru speciali.
Anul viitor vor fi cheltuieli mai mari pentru pensii speciale decât pentru sprijinirea părinților și bunicilor noștri, care au nevoie de ajutor.
Bugetul anului 2023 nu trebuia să fie calculat și stabilit de corupți, de hoți, de plagiatori și de penali.
Am votat și voi vota împotriva celor care folosesc calcule matematice false pentru a-și rotunji veniturile.
Bugetul României nu trebuie să se bazeze pe împrumuturi și nici împrumuturile nu trebuie luate pentru finanțarea privilegiilor și a pretenților. Pentru că dobânzile mari sărăcesc țara.
Supraimpozitarea pensiilor speciale este neconstituțională, dar să muncești 2 ore și să fii taxat pentru 8 ore e curat constituțional și constituie venit la bugetul de stat. Doar așa să aibă bani să își plătească clientela politică angajată la stat, pe pile și obediență politică.
Dragnea și Darius Vâlcov au făcut la fel. Acum îi avem pe Ciolacu și pe Câciu.
Legea Bugetului pentru 2023 e o lege făcută pe sub mână, o lege votată de ei pentru ei: aceiași corupți, aceiași indivizi care, în mod ilegal, au stabilit un viitor rău, cu o economie șubredă și o soartă tristă pentru țară.
Viitorul este stabilit în prezent, iar USR își menține poziția: pentru democrație, pentru români și România, pentru stabilitatea economică și pentru transparentizarea deciziilor care decid soarta populației.
Un vot împotriva corupției din economie este un vot pentru viitor sustenabil.
Deputat USR Galați