bogdan rodeanu
Sesizare

Demisia domnule Bezman Gheorghe!

Demisia domnule Bezman Gheorghe! Demisia domnule Enache Sorin!

În urma ședinței de Consiliu Local din data de 17 decembrie, având în vedere că Bezman Gheorghe, consilier local PSD, a permis unei alte persoane să voteze mai multe proiecte în locul dânsului, lucru semnalat de consilierii USR-PLUS și PNL și relatat în mass-media locală și națională, grupul USR-PLUS solicită demisia de urgență a domnului Bezman Gheorghe din funcția de consilier local.

De asemenea, vom solicita Prefecturii Galați și instituțiilor abilitate anchetarea acestor fapte, având în vedere că s-a comis o infracțiune!

Pe materialul următor se vede clar că a votat altă persoană în locul dânsului : https://www.facebook.com/usrgalati/videos/3823498054362120

De asemenea, cerem demisia domnului Enache Cristian din funcția de președinte al Consiliului Local Galati, având în vedere ușurința cu care a trecut peste acest incident, fără să oprească ședința, fără să ceară explicații, având o atitudine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Din cauza acestor fapte, cel mai probabil votul acordat proiectelor de pe ordinea de zi a ședinței a fost viciat.

Prin aceste fapte, PSD a demonstrat încă o dată că își bate joc de instituții, de lege și de alegători, dar consilierii USR-PLUS nu vor permite astfel de practici!

Echipa consilierilor USR-PLUS Galați,

Andrei Postică
Daniel Zinica
Flavia Susnoschi
Cristian Chitaru