bogdan rodeanu 2
Toate știrile

Peste 800.000 de lei, din fonduri europene

Peste 800.000 de lei, din fonduri europene, vor fi investiți în educația copiilor din Smârdan!

În urmă cu 7 luni, donam școlilor din Smârdan primele calculatoare noi din ultimii doi ani. Am ajuns în momentul în care un primar USR, Zinica Silviu , a câștigat primul proiect cu finanțare europeană.

Smârdanul a ales o conducere care investește în educație, în copii, în cei care reprezintă viitorul.

Nevoia de educație este vitală, iar proiectul aduce 8 miliarde de lei vechi, bani ce vor fi folosiți pentru dotarea școlilor din Smârdan: școli smart pentru pentru un viitor smart. Școli smart pentru educație la standarde europene.

Proiectul comunei Smârdan a fost selectat pentru finanțare în cadrul celui de-al doilea apel de proiecte aferent Acțiunii 2.3.3 – Îmbunătățirea conținutului digital și a infrastructurii TIC sistemice în domeniul e-educație, e-incluziune, e-sănătate și e-cultură – SECȚIUNEA E-EDUCAŢIE, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației şi Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2c. – Consolidarea aplicațiilor TIC pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănătate, Obiectiv specific OS2.4 – “Creșterea gradului de utilizare a Internetului”.

Este unul dintre multele proiecte pe care Silviu Zinica le-a realizat în Smârdan, de la începutul mandatului. Fiecare dintre ele aduce comuna mai aproape de viziunea pe care ne-am propus-o, aceea de a îmbunătăți, constant, prezentul și viitorul cetățenilor.

Bogdan Rodeanu

Deputat USR Galaţi

www.BogdanRodeanu.ro