Campania Fara Penali

Campania civică națională „Fără Penali în funcții publice” este o inițiativă cetățenească pe care USR Galați o sprijină și care își propune să adune, până în luna septembrie, 500.000 de semnături pentru a interzice, prin Constituție, accesul celor condamnați penal pentru fapte săvârșite cu intenție, în funcțiile publice.

Nu mai vrem ( și credem că nici voi nu mai vreți ) că în România, condamnații penal să aibă acces în administrație, în Parlament, în Guvern sau chiar la funcția de Președinte.

Pentru asta, trebuie să modificăm Constituția. Pentru asta, avem nevoie de semnătura ta.

Ne poți contacta sau veni la sediul USR Galați, în stradă Traian, nr 95, bloc A5A, parter, ( lîngă Starea Civilă ), nr. de telefon 0336 117 744/ 0753 595 840, e-mail: contact@usr-galați.ro Urmărește zilnic contul nostru de FB: www. facebook.com/usrgalati/. Vom anunța mereu programul cu ora și locul unde ne poți găsi în oraș ca să poți semna.

Dacă nu puteți ajunge în cursul zilei ci doar după amiază, după program, sunați-ne, și vă vom aștepta și după ora 17,00.

Dacă vrei să primești un formular în care să semnezi tu, membrii familiei, prietenii, colegii, cere formularul la email contact@usr-galati.ro și îți trimitem și instrucțiuni. Din păcate, nu e permisă semnătura electronică. Formularul trebuie printat, semnat și apoi adus sau trimis la sediul nostru sau lăsat, în week-end, la punctele de colectare.

România poate și trebuie să îndepărteze penalii din funcțiile publice!