bogdan rodeanu
Toate știrile

𝗔𝘀𝘁𝗮̆𝘇𝗶 𝗮𝗺 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘀 𝗼 𝗺𝗼𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲

𝗔𝘀𝘁𝗮̆𝘇𝗶 𝗮𝗺 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘀 𝗼 𝗺𝗼𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗺𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗮𝗳𝗮𝗰𝗲𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗲, 𝗟𝘂𝗰𝗶𝗮𝗻 𝗕𝗼𝗱𝗲.
Pentru că a uitat de “interne” și se ocupă numai cu afacerile.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece pentru licitația cu caietul de sarcini aranjat astfel încât Poliția Română să cumpere 600 de BMW-uri chiar de la firma prietenului președintelui Iohannis.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece pentru că polițiștii se plâng de uniformele de proastă calitate primite, de lipsa dotărilor și de lipsa banilor pentru antrenamente și reparația posturilor de poliție cu toaleta în fundul curții.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece pentru că monitorizarea agresorilor cu brățări electronice, pentru protejarea victimelor violenței domestice, trebuia să fie funcțională de acum șase luni. Nu este nici la ora actuală funcțională întru totul și nici nu va fi prea curând. În loc să operaționalizeze Sistemul informativ de monitorizare electronică, a venit cu OUG de amânare și în loc de monitorizare la nivel național vom avea acoperite doar câteva județe.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece pentru că avioanele contrabandiștilor s-au plimbat fără probleme prin spațiul aerian românesc.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece pentru acțiunea de kompromat a jurnalistei Emilia Șercan, când Poliția s-a dovedit, sub conducerea ministrului Bode, mai degrabă Miliția din vremurile de tristă amintire, care acționează la comandă pentru a închide gura celor care îndrăznesc să vorbească despre sistemul mafiot cu epoleți.
Ministrul Lucian Bode trebuie să plece – asta e moțiunea USR, ăsta e votul meu!
Deputat USR Galați