Anunțuri, Fără categorie, Toate știrile

Așa arată un proiect de 14,5 milioane de lei al Primăriei PSD Galați.

Băltoacele “modernizate” cu 14,5 milioane de lei nu merită premii ci sancțiuni!

Așa arată un proiect al administrației PSD Galați. De “modernizare” a centrului orașului. La care s-a lucrat mai mult de un an. Premiat și ultrapremiat de Asociația Municipiilor conduse de PSD din România. După poze prelucrate pe calculator.

Însă a fost nevoie de o singură ploaie, de doar 5 litri pe metru pătrat ca să se vadă, în toată “splendoarea”, incapacitatea PSD Galați de a construi.

Băltoace erau și înainte.

Ce s-a întâmplat între timp? Primăria PSD Galați a cheltuit 14,5 milioane de lei, pentru “modernizare”.

Dacă se vor apăra, vor spune că suntem niște nemulțumiți, care comentează de pe margine.

Da, comentăm! De pe marginea baltoacelor! Dar peste 6 luni nu vom mai comenta de pe margine! Tic, tac. Vom lua proiectul tehnic ( dacă există; nu a fost făcut niciodată public ) și vom vedea ce trebuia făcut, cum trebuia făcut și ce nu a fost făcut. Și cât a costat ce nu a fost făcut.

Strict tehnic: nu au prevăzut înclinația necesară pentru scurgerea apei de ploaie. Sau au prevăzut-o dar muncitorii nu au executat-o corect, sub ochii îngăduitori ai administrației PSD. Și în cazul trotuarelor și în cazul carosabilului, înclinația trebuia să trimită apa de ploaie spre borduri, de unde să fie preluată în canalizare.

Numai că apa băltește și pe trotuar și pe carosabil. Primăria PSD Galați a fușerit proiectul iar constructorul a fușerit lucrarea. La sfârșit, administrația PSD Galați o acceptă așa, plătește din banii gălățenilor stropiți de mașini și se laudă cu o “ctitorie” gândită prost, făcută prost dar plătită bine.

Peste 6 luni, administrația Galațiului, eliberată de PSD, va returna premiul de “excelență”. Cu scuze, pentru minciuna sfruntată despre un proiect de “modernizare” care a păstrat în centrul orașului băltoacele de acum 20 de ani.

Pentru că proiectul de “modernizare” cu băltoace făcut de Primăria PSD Galați nu merită un premiu, din partea municipiilor conduse de PSD ci o sancțiune, din partea gălățenilor.

#ajunge

Bogdan Rodeanu
Deputat USR Galați
www.bogdanrodeanu.ro