bogdan rodeanu
Toate știrile

Cifrele vorbesc

𝗣𝗮̂𝗶𝗻𝗲 +𝟮𝟳%, ​𝗟𝗮𝗽𝘁𝗲 +𝟮𝟴%, ​𝗨𝗹𝗲𝗶 +𝟰𝟬%, ​𝗠𝗼𝘁𝗼𝗿𝗶𝗻𝗮̆ +𝟰𝟬%, ​𝗚𝗮𝘇𝗲 +𝟰𝟬%, ​𝗥𝗢𝗕𝗢𝗥 𝗫 𝟰
Cifrele vorbesc: Guvernul PSD-PNL este guvernul scumpirilor.
În doar un an de guvernare, au umflat angajările la stat, și-au umflat salariile și au găsit posturi sigure pentru mii de membri de partid.
Însă, fiind campioni la demagogie și incapabili să crească gradul de colectare, din incompetență și din interes au preferat ca, pe vreme de criză, să nu scadă taxele plătite de români.
Rezultatul: plătim mai mult, dar nu pentru dezvoltarea României, nu pentru drumuri, spitale și școli, ci pentru întreținerea clientelei de partid pentru care guvernarea PSD-PNL-UDMR, făurită de președintele Iohannis, a inventat locuri de muncă pe salarii grase, în toate cotloanele administrației locale și centrale.
Rezultatul guvernării clientelare PSD-PNL: pâinea este mai scumpă cu 27%, laptele este mai scump cu 28%, uleiul este mai scump cu 40%, motorina este mai scumpă cu 40%, iar gazele sunt mai scumpe cu 40%. Și asta nu e tot.
Să nu uităm: inclusiv ratele la bănci au crescut. Roborul s-a mărit de patru ori.
Românii nu doar că plătesc mai scump, ci au ajuns să plătească dublu.
”Pentru ce reușeam să cumpărăm înainte de Guvernul Ciucă cu 100 de lei, plătim astăzi 200 de lei”, transmite publicația www.ofertedezavantajoase.ro.
În schimb, PSD, PNL și UDMR și-au angajat în plus, la stat, mii de membri de partid care trebuie plătiți din taxele și impozitele care umflă prețurile.
Deputat USR Galați