bogdan rodeanu
Uncategorized

Dragi cetățeni, dumneavoastră vă dați seama

Dragi cetățeni, dumneavoastră vă dați seama cam cât de teamă le este de noi, dacă au mers atât de departe încât să asocieze sloganul USR PLUS „O Românie Fără Hoție”, cu instigarea la ură și cu ideea de xenofobie?

Haideți să o luăm cu începutul! Dicționarul limbii române definește noțiunea de HOȚIE în următorul fel: „Infracțiune care constă în însușirea pe nedrept a unui lucru mobil din posesiunea sau deținerea unei persoane, fără consimțământul acesteia”

A înțeles toată lumea de la PSD Dâmbovița? Dar cum o defini, oare, același dicționar, noțiunea de XENOFOBIE? Haideți să vedem: „Ură față de străini sau față de tot ceea ce este străin ”Când au ajuns hoții minoritate etnică? Din care se pot trage două concluzii clare, de tipul „ori-ori”:

1. Domnilor de la PSD Dâmboviță nu prea le-a plăcut școala de fel, și-acum se simt amenințați de cuvinte pe care nu le cunosc, contracarându-le cu alte cuvinte pe care nu le cunosc.

2. Domnilor de la PSD Dâmbovița le este teamă că românii se vor sătura, în sfârșit, de hoți și hoții. Ce spune gura păcătosului? Hoțul neprins, negustor cinstit, desigur. Între timp, Biroul Electoral Dâmbovița a admis, în mod suprinzător, sesizarea paranoică a domnilor pesediști. Cum le explicați dâmbovițenilor că și dumneavoastră, exact ca cei din PSD Dâmbovița, sunteți de părere că hoția ar trebui lăsată în pace aici, în România?

O Românie Fără… știți voi!

Votează pe 6 decembrie Alianța USR PLUS!

Poziția 3 pe toate buletinele de vot din Galați!