Anunțuri, Toate știrile

FAULT din partea PSD pentru Sportul Gălățean

FAULT din partea PSD pentru Sportul Gălățean
De la începutul anului, antrenamentul cluburilor sportive gălățene a încetat, atât la Baza Siderurgistul, cât și pe Stadionul Dunărea.
Mai grav: nici Liceul Sportiv, nici Clubul Sportiv Universitar nu mai pot face antrenamentele curente acolo.
De ce? Cum? La aceste întrebări trebuie să-i mulțumim PSD-ului.
Este efectul angajărilor preferențiale începute după alegerile locale la Fundația Sportul Gălățean și transferate, cu tot cu obligații, la Clubul Sportiv Municipal.1
Este foarte simplu: Primăria Municipiului Galați nu mai poate practica tarife de sprijin pentru performerii din sportul gălățean. Nici măcar nu poate susține Sportul de Masă, ridicat, prin lege, la statutul de Prioritate Națională.
În schimb, Primăria Municipiului Galați are de plătit salarii. MULTE salarii, în organigrame supradimensionate fără rost.
Colegii noștri au votat împotriva acestor tarife. Din păcate, asupra acestor tarife NU s-a mai revenit.
Astfel, Galațiul trebuie să plătească dublu față de cât plătea până acum. Pentru copiii orașului. Pentru cei care practică un sport și ne reprezintă, cu mândrie, în competiții naționale și internaționale.
Galațiul va plăti. Doar că nu va plăti pentru ce și-ar dori gălățenii, ci pentru ce-și dorește PSD-ul.
Clubul subordonat Primăriei PSD va încasa și va plăti multe salarii și servicii îndoielnice în comparație cu baze sportive din alte orașe.
Cluburile private care performează mult mai bine decât ramurile sportive din CSM Galați sunt, acum, în pericol de a-și întrerupe activitatea.
Solicităm revenirea imediată la tarifele practicate în 2021! Pentru a readuce Galațiul pe harta sportivă a țării, prin copii pe care îi spijinim și încurajăm. Nu prin salarii plătite, degeaba, unor abonați la contracte cu PSD-ul.
Vă vom ține la curent despre această manevră-mamut a PSD Galați: recompensa cu locuri de muncă pentru activiștii de partid.
Deputat USR Galați