Fără categorie, Toate știrile

O nouă filială USR în judeţul Galaţi – USR Umbrăreşti!

O nouă filială USR în judeţul Galaţi – USR Umbrăreşti!

În Umbrăreşti, o comună frumoasă, cu oameni harnici dar cu o administraţie care încă nu a ajuns în secolul 21, tinerii s-au ridicat şi au fondat filiala USR Umbrăreşti.

Costel Dănăilă, preşedinte USR Umbrăreşti: “degeaba oamenii comunei muncesc de dimineaţa până seara, degeaba încearcă să se întoarcă acasă cei plecaţi la muncă în străinătate, degeaba cerem o administraţie modernă … vechile partide ţin comuna pe loc. Noi suntem hotărâţi să facem administraţie aşa cum Umbrăreştiul are nevoie de astăzi şi în viitor, nu ca în urmă cu 30 de ani.

Nimeni până acum nu a îndrăznit să vină cu o strategie de dezvoltare comună pentru gălăţenii din zona de nord est a judeţului. Zona metropolitană Tecuci, proiectul USR care va pune la treaba administraţia locală din comuna noastră şi din comunele învecinate este un astfel de proiect, la care vom lucra cu toată energia, pentru a ne ridica calitatea administraţiei locale.

Vrem transparenţa cheltuielilor, vrem decizii luate cu consultarea cetăţenilor, vrem dezbateri în Consiliul local, Umbrăreştiul nu mai poate sta pe loc, ca un simplu pion care nu face decât ce vor baronii locali.

Colegii mei şi cu mine am intrat în politică pentru că e şansa generaţiei noastre de a îndrepta lucrurile strâmbe din administraţia locala. ”

USR Umbrăreşti vine la primărie!

Vino și tu alături de noi! www.usr.ro/inscriere

USR Galaţi