bogdan rodeanu
Toate știrile

România de astăzi

România de astăzi, stat membru UE și NATO, a fost creată de oamenii care au realizat Unirea din 1859.
Este datoria noastră să continuăm misiunea lor de a moderniza țara și de a proteja democrația.
Prin diplomație și un artificiu politic de excepție, generația pașoptistă a reușit să înfăptuiască Unirea din 24 ianuarie 1859 și a obținut recunoașterea europeană a Principatelor Române.
Astăzi, România are nevoie de politicieni competenți și cel puțin la fel de abili, care să facă posibilă intrarea în Spațiul Schengen, atât de necesară, meritată și așteptată de toți românii.
La 164 de ani distanță de la acest moment istoric, avem șansa de a moderniza din temelii România. Avem PNRR, planul de reconstrucție al României, care ne aduce aproape 30 de miliarde de euro. O șansă pe care coaliția de guvernare nu poate risca să o rateze.
Cu un război la graniță provocat de un dictator barbar care-și folosește agenții pentru a-i promova politicile criminale și la noi în țară, trebuie să dăm dovadă de unitate națională. mai mult ca oricând. La fel ca atunci când am ajutat sute de mii de refugiați ucraineni să-și găsească adăpost în țara noastră.
România are nevoie de politicieni care să se pună complet în slujba românilor. De aleși care să ia măsurile corecte, care să ne ajute să trecem peste criza economică și care să facă România o țară mai bună pentru toți, nu doar pentru clientela politică a vechilor partide.