bogdan rodeanu
Toate știrile

Spirit de echipă

Spirit de echipă, angajamente respectate și o nouă experiență adăugată în portofoliu: Zinica Silviu, primarul din Smârdan, s-a alăturat comunității în lupta împotriva ninsorii abundente care a cauzat probleme de circulație pe străzile din comuna gălățeană.
Zonele rurale sunt adesea lovite de consecințele extreme ale vremii, iar ninsorile pot fi un obstacol major pentru comunitățile din aceste zone.
În astfel de situații, intervenția rapidă și coordonată a administrației locale, precum primăria, poate face diferența între situații controlabile și situații critice.
Cu o planificare adecvată și o echipă de intervenție bine pregătită și prin implicarea administratorului public, Ionel ZLATE, Primăria din Smârdan a acționat rapid și eficient, în ciuda condițiilor meteo severe, cu multă zăpadă și un viscol persistent.
Edilul a coordonat, zile la rând, eforturile cetățenilor pentru a elimina zapada și a permite circulația în siguranță.
Smârdanul se poate lăuda cu intervenția rapidă care a menținut stabilitatea comunității și cu faptul că un primar USR își respectă alegătorii, lucrează pentru binele comunității și încurajează spiritul de echipă, independent de condițiile meteo, anotimp sau provocări.
Primarul din Smârdan reprezintă imaginea unei noi generații de politicieni, imaginea oamenilor care demonstrează profesionalism și dedicare.
Sunt acei politicieni de care România are atât de multă nevoie: sunt cei care știu să se organizeze, să se mobilizeze rapid, să comunice și să asculte, pentru a înțelege nevoile comunității.
Pentru a reduce efectele viscolului în zonele deschise, Primăria din Smârdan are în vedere trei soluții:
– împădurirea terenurilor degradate prin construirea unor trupuri de pădure;
– împădurirea graniței de sud a perimetrului aferent Centrului secundar de instrucție Mălina;
– lucrări de plantare în lizierele deja existente.
Smârdanul nu a ales doar un politician capabil în a lua decizii rapide, ci un om care își motivează cetățenii pentru a atinge obiectivele comune, un om care a fost, este și rămâne transparent, responsabil și activ, demonstrând, zilnic, capacitatea de a se adapta la situații noi.
Deputat USR Galați