bogdan rodeanu
Anunțuri, Toate știrile

Vă prezentăm candidații USR

Vă prezentăm candidații USR pentru poziția de judecători la CCR.
Profesioniști și proeuropeni. Oamenii cei mai potriviți pentru a pune bazele reformei CCR.
Cristi Danileț, judecătorul după care a plagiat Bogdan Licu (propunerea PSD pentru CCR), a luptat neîncetat pentru independența Justiției și a rezistat în fața presiunilor și abuzurilor venite din partea unui sistem care vrea să controleze și să timoreze justiția.
CCR are nevoie de un judecător precum Cristi Danileț, liber, independent și proeuropean, care să apere democrația, separarea puterilor în stat, libertatea cuvântului și independența, așa cum Cristi Danileț a făcut-o până acum.
Avocatul Péter Eckstein-Kovács a dovedit, de fiecare dată, că principiile și moralitatea sunt incontestabile. A demisionat din funcția de președinte al Comisiei Juridice a Senatului, când colegii lui n-au vrut să susțină Legea ANI, a renunțat la postul de consilier la Cotroceni, când fostul președinte a început să promoveze proiectul distructiv de la Roșia Montană și și-a dat demisia din UDMR în semn de protest față de sprijinul pe care partidul lui îl dădea celor de la PSD și ALDE în asaltul asupra Justiției.