bogdan rodeanu
Toate știrile

𝗜̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗮̆

𝗜̂𝗻𝗰𝗲𝗽𝘂𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗮̆. 𝗠𝗼𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲 𝗶̂𝗺𝗽𝗼𝘁𝗿𝗶𝘃𝗮 𝗵𝗼𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝘀̦𝗶 𝗺𝗮̆𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗰𝗼𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗹𝘂𝗽𝘁𝗮 𝗰𝘂 𝘀𝗰𝘂𝗺𝗽𝗶𝗿𝗶𝗹𝗲
Sesiunea parlamentară de astăzi a început cu un manifest, cu o moțiune depusă de USR, moțiune care poate și trebuie să elimine hoția, corupția și minciuna repetată din România.
Această moțiune demonstrează că România se dezice de un hoț, de un plagiator și de un politician lipsit de etică, de scrupule și de onoare.
A venit momentul ca Lucian Bode să renunțe la lăcomia care îl caracterizează, la a se mai agăța de putere și la a mai distruge imaginea acestei țări.
Facturi tot mai mari și rate care au ajuns duble la credite, scumpiri în lanț la alimente și prețuri exagerate la combustibil: toate aceste majorări au fost impuse în 2022, continuă în 2023 și, cu siguranță, nu se vor opri nici în următorii ani.
În tot acest timp, PSD și PNL continuă să alimenteze inflația, în timp ce românii rabdă sărăcia.
Cu cât prețurile sunt mai mari, cu atât banii încasați de PSD și PNL din taxe sunt mai mulți.
Cei care se laudă că ne guvernează nu fac decât să continue un furt ”legal”, adăugând noi taxe aberante.
Sunt taxe și împrumuturi care nu fac decât să asigure plata ”specialilor” și sinecurile de partid, în condițiile în care, doar în 2022, România a adăugat încă 9477 de pensii speciale la cele deja existente.
Una dintre prioritățile USR rămâne reducerea taxelor pe muncă, astfel încât salariile să crească în mod real.
Avem nevoie de măsuri concrete pentru eliminarea pensiilor speciale ale politicienilor și pentru oprirea risipei din bani publici.
Realitatea pentru romanul de rând este una crudă: căpușarea contribuabilului asigură îmbogățirea clasei politice aflată la guvernare, iar taxarea muncii cinstite nu face decât să-i susțină pe speciali.
Deputat USR Galați