Activitate parlamentară, Toate știrile

În urmă cu doi ani, pe 11 decembrie 2016, românii ne-au dat votul lor pentru a avea o Românie cinstită!

11 decembrie

În urmă cu un an, pe 11 decembrie 2017, PSD-ul lui Dragnea măcelarea legile justiţiei ca să-şi îngroape dosarele de corupţie. USR s-a opus şi prin vot şi prin sesizări la Curtea Constituţională. Care ne-a dat dreptate şi nouă şi colegilor din opoziţie şi miilor de oameni care au ieşit atunci în stradă, să îi fluiere pe parlamentarii PSD: legile justiţiei s-au întors în Parlament însă doar ca pesediştii să le mai încâlcească o dată, în speranţa îngropării aceloraşi dosare prin ordonanţă de urgenţă.

Am mai spus: le-a fost frica de Justiţie şi acum le este frică şi de Parlament, pentru că au văzut ce înseamnă Opoziţia.

Ne vom opune şi de data asta.

Pentru că în urmă cu doi ani, pe 11 decembrie 2016, românii ne-au dat votul lor pentru a avea o Românie cinstită.

Pentru că în urmă cu o sută de ani, românii au vrut să aibă o Românie întreagă, prosperă şi demnă.

Iar dacă puterea nu este cinstită, oamenii nu au prosperitate şi România nu are demnitate.

Nu ştiu cum ar fi fost astăzi ţara dacă PSD-ul lui Dragnea ar fi făcut tot ce-ar fi vrut, atunci când ar fi vrut şi dacă nu ne-am fi opus, în Parlament şi în stradă, de fiecare dată, împreună cu voi.

Pentru că vrem o Românie cinstită, în al doilea an de mandat am reuşit, tot împreună cu voi, să strângem un milion de semnături pentru campania “Fără Penali în Funcţii Publice”

Am ajuns la jumătatea mandatului fără să cedam niciun milimetru din ceea ce ne-aţi cerut să facem în 11 decembrie 2016.

Am făcut asta pentru că, indiferent de pregătirea fiecăruia ( şi suntem medici, ingineri, jurişti, IT-işti, diplomaţi, arhitecţi, profesori, economişti, cu experienţă în antreprenoriat sau în administrarea afacerilor ), am format o echipă dedicată şi am lucrat împreună cu voi, fără a avea grija dosarelor şi fără să batem din călcâie în faţa unui satrap ca Dragnea, care nu e interesat decât de propriile dosare.

Continuăm împreună pentru ca România să aibă o guvernare responsabilă!