bogdan rodeanu
Toate știrile

Trădare, indiferență și un președinte

Trădare, indiferență și un președinte supus unui PSD pe care, odinioară, îl critica.
Gestul de astăzi al lui Klaus Iohannis nu este doar unul rușinos și previzibil, ci reprezintă o dovadă clară, publică, asumată, a faptului că nominalizează hoția, că susține impostorii, plagiatorii și specialii care pretind că ar conduce România.
”Astăzi se întâmplă un record negativ. Klaus Iohannis tocmai a numit mai mulți premieri de la PSD decât Ion Iliescu. Este un moment rușinos. Pentru democrația românească, este cea mai mare trădare a intenției electoratului. Electoratul a votat pentru modernizare, nu pentru stagnare, clientelism, speciali și găști de partid. În 2020, românii au fost mințiți și amăgiți și acum, fără nicio rușine, i se dă mandatul lui Marcel Ciolacu. Pentru a continua stagnarea”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă, după consultări.
În plus, Cătălin Drulă a subliniat că această schimbare de guvern nu va aduce nimic nou și nu va schimba situația dezastruoasă în care se află România, amenințând șansa de dezvoltare a țării prin PNRR. El a avertizat că Marcel Ciolacu va continua să perpetueze rețelele vechi de influență, privilegiile și pensiile speciale.
”Nu se fac reformele din PNRR, nu se iau banii de acolo. Tranșa a doua este încă blocată. România stă pe loc sau dă chiar înapoi cu o guvernare care nu servește decât un singur interes: interesul găștilor de partid în fruntea cărora s-a pus președintele Iohannis. Nu există prosperitate fără o economie sănătoasă, iar PSD și PNL distrug economia României”, a mai spus Cătălin Drulă.
USR nu va susține Guvernul condus de Ciolacu.
USR intenționează să adune forțele de dreapta pentru a oferi o schimbare reală românilor în alegerile din 2024.
USR a spus clar: ”Klaus Iohannis a mai dat o șansă PSD”.